Aankleed kussen kopen? Hier de beste tips van 2022

 

Ruik je dat? Nee, het is niet de geur van succes (ik kan me voorstellen dat dat beter zou ruiken). Het is je baby’s gemors over de luier en het moet verschoond worden. Nog een keer! Snel, naar het aankleedkussen om het proces te beginnen: Poep opruimen.

 

Wat? Heb je geen luierbroekjes? Het is een verplicht onderdeel van baby’s uitrusting. Het beschermt je baby niet alleen tegen vuile oppervlakken, maar voorkomt ook dat de luier overloopt in de luierruimte. Minder opruimen? Klinkt geweldig.

 

Dus nu moet je hebben besloten om een luier verschonen pads voor uw baby te kopen. Het grootste probleem is, er zijn te veel verschillende stijlen en merken zijn beschikbaar dat het kan heel moeilijk zijn om de juiste aankleedkussen voor uw baby te kiezen.

 

Hieronder vindt u een zeer gedetailleerde gids over alles wat u moet weten over de beste en kwaliteitsvolle luiers voor baby’s. Trouwens, als je klaar bent met het lezen van deze luier aankleedkussen gids zul je een aankleedkussen expert zijn.

 

Verschillende soorten aankleedkussens

In onze gemeenschap zijn vier verschillende soorten aankleedkussens algemeen verkrijgbaar. Laten we eens kijken wat elk van hen uniek maakt.

Standaard aankleedkussen

In principe een mini matrasje dat uitsluitend voor luierwisseltijden wordt gebruikt. De standaard luier kussen kan ook worden gleuf in een baby aankleedkussen of het wordt gebruikt op zijn eigen op elk oppervlak rond het huis, zoals een dressoir.

 

Veel van de standaard aankleedkussen zal het gebruik van een aankleedkussen hoes nodig om het te verdedigen tegen luier lekken. Net als bij een laken, als het vuil is, gewoon de luier aankleedkussenhoes vervangen.

 

Reis aankleedkussen

De standaard luier aankleedkussen is zo lomp om mee te nemen als je reist. Een frivole en herbruikbare selectie is nodig terwijl u het veranderen van uw baby’s luiers weg van uw huis.

 

De Travel luier aankleedkussen zijn frivool en bijna handdoekachtig. Ze vouwen moeiteloos op en nemen weinig plaats in, waardoor ze het best transporteerbare alternatief zijn voor een standaard luierkussen.

 

Luier Veranderen Kit

Een luierverzorgingsuitrusting bevat niet alleen een aankleedkussen, maar ook ruimte voor al het andere dat je nodig zou kunnen hebben terwijl je op reis bent. Er is ruimte voor alle basics zoals luiers, baby doekjes en opbergruimte zakken voor uw sleutels of telefoon.

 

De aantrekkingskracht van een luierverzorgingskit is dat hij supertransportabel is, uit elkaar te halen in zijn eigen draagtas. Hierdoor kunt u op kleine uitstapjes gaan met uw baby zonder de noodzaak om rond te dragen een gewichtige luiertas.

 

Wegwerp aankleedkussen

Ontworpen om na gebruik in de vuilnisbak te gooien. Wegwerpluierverbanden geven je één ding minder om op te ruimen wanneer de verschoontijd voorbij is. Draai het luierdoekje om en gooi het in de vuilnisbak.

 

De wegwerpluierverbanden zijn zeer frivool en nemen opgevouwen niet zo veel plaats in. Hierdoor kun je ze zonder moeite in een toch al overvolle luiertas proppen. De wegwerpverbanden worden meestal verkocht in verpakkingen van 10 of meer.

Aankleedkussen Geheimen

Hieronder zal ik u laten in op twee niet bekende geheimen. Ze hebben mijn leven gemakkelijker en ik geloof dat ze hetzelfde kunnen doen voor jou.

 

Goedkope aankleedkussensIk ga je een geheimpje verklappen dat mijn leven heeft veranderd. Afwassen na elke luierwissel is een heel karwei. Ik begrijp je. Ik was er vroeger ook.

 

Zou het niet geweldig zijn als er een makkelijke oplossing was voor het omhullen van je verschoningskussen die je gewoon weg kan gooien als er een slordige luier gemorst wordt? De wegwerp luier verschoonkussen zijn zeker niet deze optie. Ze zijn gewoon te luxe om praktisch te worden gebruikt op een dagelijkse basis.

 

Oké, genoeg spanning. Weet je, dat laken dat de tandarts om je nek hangt? Nou, het blijkt dat ze niet alleen goed zijn om je kleren te beschermen tegen kwijl terwijl je je tand laat verwijderen. Ze zijn absoluut geweldig in het beschermen van luiers.

 

Tandarts slabbetjes zijn bedoeld om kwijl op te zuigen en je kleren te beschermen. En wat denk je? Deze precieze kwaliteiten maken ze geweldig om te gebruiken als een luier veranderen pad cover.

 

Hoewel ze misschien niet kenmerkend de leuke en spannende prints die zijn vastgesteld op speciaal gemaakte wegwerp veranderende pads, ze zijn goedkoop. Heel goedkoop. In feite, afhankelijk van waar je ze kopen van ze kunnen uit te werken tot slechts een paar cent per slabbetje. Zuinige moeders, verheug u!

Heb je al een aankleedkussen maar ben je opzoek naar een aankleedkussenhoezen? Die hebben wij ook!

 

Hoezen voor aankleedkussens

 

Wat zijn aankleedkussenhoezen? 

Luierbroekjes zien eruit als kleine lakentjes. Je legt ze over je luiermatje en doet ze aan als een kussensloop. De meeste aankleedkussenhoezen zitten bovenop je luiertafel, die een apart meubelstuk kan zijn of een tafel die direct aan de wieg van je baby is bevestigd. U kunt aankleedkussenhoezen kopen die bij de gewone lakens van uw kind passen of u kunt een andere stijl kiezen die bij de hoofdlakens past.  

 

De hoezen zijn er in een verscheidenheid van beddegoed materialen voor elk seizoen en voorkeur. Katoen en organisch katoen behoren tot de populairste materialen voor aankleedkussenhoezen het hele jaar door. Samen met mousseline zijn ze ook ideaal voor de lente- en zomervakanties, en voor huizen met milde, comfortabele temperaturen. Als het buiten koud wordt, kunt u kiezen uit fleece of een pluche polyester mix. Vinyl is ook beschikbaar voor gezinnen die de voorkeur geven aan een gemakkelijk te reinigen materiaal. Als u van het gevoel van katoen houdt, maar een beetje warmte en textuur wilt toevoegen, zijn er enkele stijlen met ultrazachte stof aan elke kant van de hoes. U vindt ze in een groot aantal kleuren en prints. 

 

Heb ik echt een hoes voor een aankleedkussen nodig? 

Heb je een hoes voor een aankleedkussen nodig, of kun je die weglaten uit je babylijst? Hoewel je het aankleedkussen ook zonder aankleedkussen kunt gebruiken, zal elke ouder je aanraden er een paar op je lijstje te zetten. Net als een matras wordt een onderlegger snel vuil zonder bescherming. Als je een laken over de onderlegger hebt, absorbeer je gemakkelijk vloeibare rommel. 

 

Onderleggerhoezen zijn niet alleen essentieel om je kinderkamer schoon te houden. Ze maken het verschonen van luiers ook comfortabeler voor je baby. Zachte stoffen hoezen houden je kind warm en knus, zelfs als het nog maar gedeeltelijk aangekleed is. Dit betekent minder tranen voor uw kleintje en minder stress van uw kant! Tot slot maken aankleedkussenhoezen de kamer van uw baby stijlvoller. Een fris lakentje ziet er geweldig uit als het bij de wieg set past. Het accent helpt ook om het kleurenschema van de kamer bij elkaar te houden. 

 

Hoe koop ik de beste aankleedkussenhoezen? 

Er zijn veel verschillende aankleedkussenhoezen, zowel in babywinkels als online. De beste manier om de schattigste stijlen gemaakt van kwaliteitsmaterialen te vinden is om de vertrouwde kindermerken te winkelen. Wij bevelen de Just Born® aankleedkussenhoes aan voor toekomstige mama’s en hun pasgeborenen. 

 

Een van de populairste keuzes voor een babyregister is dit comfortabele en dynamische navy aankleedkussen voor een babyjongen, en ook meisjeskussens in roze biokatoen of velboa. Als u meer van neutrale kleuren houdt, zult u dol zijn op crèmekleurige, witte en grijze mode in alles van magere strepen tot polkadots.


Liever geen aankleedkussen maar een commode?

Quick tips voor het kopen van een commode 

Opbergruimte is alles als je je opmaakt voor de komst van een baby. Of het nu gaat om hun kleding en luiers of hun beddengoed en veranderende accessoires, er zijn zo veel items bij te houden en nooit genoeg ruimte om dat te doen. Daarom is het van cruciaal belang dat alle aanstaande ouders de tijd nemen om de juiste commode voor hun behoeften te onderzoeken en te kopen. Zo kies je een commode voor de babykamer en zorg je ervoor dat hij de komende spannende jaren meegaat.

 

Geeft prioriteit aan functionaliteit

Eerst en vooral moet de commode die u uiteindelijk beslist te kopen perfect functioneel zijn. Anders kan hij niet alleen niet alles bevatten wat u nodig hebt, maar zal hij waarschijnlijk ook niet lang meegaan. Voor dit soort meubilair betekent dit dat het voldoende opbergruimte moet hebben en een kwaliteitsmechanisme voor het openen en sluiten van de laden.

 

Let op hoeveel vloerruimte de commode gebruikt 

Zodra u modellen hebt gevonden die werken zoals u ze nodig hebt, kunt u uw aandacht richten op hun totale omvang en voetafdruk. Zelfs als een dressoir er mooi uitziet en goed werkt, heb je er niet veel aan als het niet in de toegewezen ruimte past. Daarom is het van vitaal belang dat u metingen verricht van zowel het meubelstuk zelf als het gedeelte van de kamer waar u het dressoir wilt plaatsen. Dit zal u helpen bepalen of bepaalde producten zelfs een haalbare optie zijn.

 

Overweeg algemene duurzaamheid

De volgende stap bij het kiezen van een commode voor de babykamer is het beoordelen van de sterkte en duurzaamheid van elk product. Dit zal u een idee geven van hoe structureel gezond het item is en hoe lang het waarschijnlijk zal meegaan in uw huis. Een van de belangrijkste indicatoren om in gedachten te houden tijdens dit proces is van welk materiaal elk stuk is gemaakt. Natuurhouten babycommode’s, bijvoorbeeld, worden beschouwd als de meest duurzame modellen, omdat ze gemaakt zijn van sterk, onbewerkt hout in plaats van plastic.

 

 

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten