5 momenten waarop je een loodgieter zou moeten bellen

Loodgieters zijn de onzichtbare helden van ons dagelijks leven. Ze zorgen ervoor dat we elke dag kunnen genieten van stromend water en een goed functionerend toilet. Maar wanneer is het tijd om de telefoon te pakken en een loodgieter te bellen? Hier zijn vijf momenten waarop je absoluut een professional moet inschakelen.

1. Als je keuken verandert in een zwembad

Je was gewoon van plan om een kopje koffie te zetten, maar in plaats daarvan sta je plotseling tot je enkels in het water. Nee, dit is geen spontaan ontstaan wellnesscentrum. Als je keuken of badkamer plotseling begint te lijken op een tropisch zwembad, is het tijd om de loodgieter te bellen. Tenzij je natuurlijk van plan was om je huis te verkopen als ‘waterfront property’.

2. Wanneer je wc een eigen wil krijgt

Je spoelt door en in plaats van netjes door te stromen, besluit de wc terug te vechten. Water stijgt, je ogen worden groter en je heroverweegt je leven. Een wc die besluit een eigen leven te leiden, is niet iets wat je zelf wilt aanpakken. Een loodgieter kan dit snel en professioneel oplossen, zonder dat jij natte voeten krijgt (of erger). Maak in dit geval snel een afspraak via https://siersma-installaties.nl/.

3. Als je gootsteen klinkt als een doodsrochel

Je hebt het wel eens gehoord: die diepe, grommende geluiden die uit je gootsteen komen. Je hoopt dat het gewoon je verbeelding is, maar nee, het lijkt echt alsof je afvoer aan zijn laatste adem is begonnen. Wanneer je gootsteen geluiden maakt die meer thuishoren in een natuurdocumentaire, is het tijd om de loodgieter te bellen.

4. Als je keuken of woonkamer als een riool begint te ruiken

Een rioollucht is nooit een goed teken. Als je huis begint te ruiken alsof het riool zijn weg naar je woonkamer heeft gevonden, is het tijd om actie te ondernemen. Zelf proberen op te lossen kan leiden tot nog grotere problemen – en eerlijk, wie wil er nu echt die geur van hun handen krijgen? 

5. Als je douche verandert in een koudwaterbron

Niets is zo verfrissend als een koude douche… Behalve als het midden in de winter is en je absoluut geen koudwaterfan bent. Als je plotseling zonder warm water zit en je geen fan bent van ijsbaden, bel dan de loodgieter. Met wat deskundig loodgieterswerk kan hij of zij het probleem snel identificeren en oplossen, zodat je weer kunt genieten van je warme douche.

https://siersma-installaties.nl/

Vind je dit artikel leuk?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Gerelateerde berichten